مدتی پیش به مطلب جالبی برخوردم که در آن فردی برای ساخت یک ساندویچ ، از صفر تا صد مومات درست کردن این خوراکی را خود به تنهایی پرورش داده بود و پس از ماه ها ممارست موفق به تهیه غذایی شده بود که به گفته وی به خوشمزگی نمونه های آماده و در دسترس آن هم نبوده است . به عنوان مثال این فرد برای تهیه نان مورد نیاز ابتدا گندم کاشته و پس از موعد برداشت آن ها ، با آسیاب کردن و تهیه آرد ، خمیر مورد نیاز آن را به دست آورده بود ، خمیری که تازه به مرحله طبخ در تنور رسیده بود . وی برای به دست آوردن نمک آب دریا را تبخیر کرده بود و یا کاهو و گوجه مورد نیازش را خود کاشته بود .این اقدامات در کنار ده ها کار دیگر ، تنها و تنها به منظور تهیه موادی انجام پذیرفته بود که این فرد می توانست به سادگی از بیرون تهیه کند .

اما ارتباط این مثال با برون سپاری حسابداری چیست ؟ در موارد متعددی پیش می آید که امور روزانه ما ، بی آنکه خود بدانیم عملی شبیه ماجرای مثال فوق باشد . اینکه دوست داریم همه کارها را خود انجام داده و بر ذره ذره لحظات پیش روی نظارت داشته باشیم . در این میان شاید این حقیقت برای عده ای تلخ باشد ، اما پایفشاری بر انجام کاری که می توان آن را با هزینه ای کمتر ، کیفیت بیشتر و زمانی محدودتر انجام داد بسان حقیقت این مثال می باشد .

امور حسابداری به عنوان اعمالی که مجریانی مستقل داشته و این افراد می توانند در قالب شرکت و موسسات مختلف این کار را انجام دهند ، اگرچه توسط دپارتمان های داخلی حسابداری نیز محقق می گردد ، اما برون سپاری آن ها می تواند به عدم اشغال یک فضای ثابت در محیط کار ، عدم پرداخت حقوقی ثابت ، پشتوانه قانونی رسیدگی به حساب ها و پشتیبانی تیمی مجرب همراه باشد .



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آموزش سایت Cheryl فورکیا نویسنده ها ارز ديجيتال hadisestan کبوتر ایرانی‌ در کانادا آموزش وردپرس | قالب وردپرس | افزونه وردپرس رمز ارز - ارز دیجیتال - ارز رمزنگاری - بلاکچین و بازبیت کوین